НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень виконкому


від 2023-11-07
Про відшкодування витрат ансамблю танцю «VOLONTE» за участь у Всеукраїнському фестивалі-конкурсі хореографічного мистецтва «DKDance» в місті Львові

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

           

від__________________№_______
м.Первомайськ

Про відшкодування витрат ансамблю
танцю «VOLONTE» за участь
у Всеукраїнському фестивалі-конкурсі
хореографічного мистецтва «DKDance»
в місті Львові

Відповідно до підпункту 7 пункту «а» статті 32 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21.05.1997 року № 280/97-ВР (зі змінами та доповненнями), на виконання Програми «Наша громада: її події, свята, трудові будні» на 2021-2024 роки», затвердженої рішенням міської ради від 28.01.2021 року № 60, з метою створення умов для підтримки та розвитку дитячої та юнацької творчості, виконавчий комітет міської ради 

ВИРІШИВ:

1. Відшкодувати витрати ансамблю танцю «VOLONTE» за участь у Всеукраїнському фестивалі-конкурсі хореографічного мистецтва «DKDance» в місті Львові 23 вересня 2023 року за зайняті два І місця та одне ІІІ місце (Додаток 1). 

2. Фінансовому управлінню міської ради (ШУГУРОВ) профінансувати управління культури, національностей, релігій, молоді та спорту міської ради за рахунок коштів, передбачених в місцевому бюджеті на Програму «Наша громада: її події, свята, трудові будні» згідно з кошторисом витрат, пов’язаних з відшкодуванням витрат ансамблю танцю «VOLONTE» за участь у Всеукраїнському фестивалі-конкурсі хореографічного мистецтва «DKDance» в місті Львові (Додаток 2).

3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Володимира РЯБЧЕНКА.

Міський голова                                                                       Олег ДЕМЧЕНКО

Додаток 1-2

 

 

 

 

 


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024