НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень виконкому


від 2023-11-10
Про визначення виробника і постачальника теплової енергії та встановлення тарифів на виробництво і постачання теплової енергії для опалення бюджетних установ міста Первомайськ, яку надає ТОВ «КОМУНСЕРВІС ТЕПЛО»

ПЕРВОМАЙСЬКА  МІСЬКА   РАДА
Миколаївська  область
ВИКОНАВЧИЙ   КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

від                          №___
м. Первомайськ

 

Про визначення виробника і постачальника
теплової енергії та встановлення тарифів
на виробництво і постачання теплової
енергії для опалення бюджетних установ
міста Первомайськ, яку надає ТОВ «КОМУНСЕРВІС ТЕПЛО»

Відповідно до підпункту 2 пункту «а» статті 28 Закону України  «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21.05.1997 року №280/97-ВР (зі змінами та доповненнями), пункту 2 частини 3 статті 4 Закону України «Про житлово-комунальні послуги» від 01.05.2021 року №189-VIII (зі змінами та доповненнями), Закону України «Про особливості регулювання відносин на ринку природного газу та у сфері теплопостачання під час дії воєнного стану та подальшого відновлення їх функціонування» від 29.07.2022 № 2479-IX (зі змінами та доповненнями), Постанови Кабінету Міністрів України від 01.06.2011 року № 869 «Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на житлово-комунальні послуги», Наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 12.09.2018 року № 239 «Про затвердження Порядку розгляду органами місцевого самоврядування розрахунків тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, а також розрахунків тарифів на комунальні послуги, поданих для їх встановлення», розглянувши заяву про встановлення тарифів на виробництво та постачання теплової енергії товариства з обмеженою відповідальністю «КОМУНСЕРВІС ТЕПЛО» від 10 жовтня 2023 року, виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

1. Визначити товариство з обмеженою відповідальністю «КОМУНСЕРВІС ТЕПЛО» виробником та постачальником теплової енергії для опалення бюджетних установ міста Первомайська. (Додаток 1) 

2. Встановити товариству з обмеженою відповідальністю «КОМУНСЕРВІС ТЕПЛО» на опалювальний сезон 2023 – 2024 року тариф на виробництво та постачання теплової енергії для опалення бюджетних установ міста Первомайськ у розмірі 6595,86 грн. (Шість тисяч п’ятсот дев’яносто п’ять грн.86 коп.), разом з податком на додану вартість, за одну гігакалорію теплової енергії.

3. Затвердити Структуру тарифу за одну гігакалорію теплової енергії, яку виробляє та постачає товариство з обмеженою відповідальністю «КОМУНСЕРВІС ТЕПЛО» (Додаток 2).

4. Визнати таким, що втратило чинність рішення виконавчого комітету Первомайської міської ради від 14.10.2022 року № 356 «Про визначення виробника і постачальника теплової енергії для об’єктів міста Первомайська та встановлення тарифу на виробництво і постачання теплової енергії».

5. Відповідальність за достовірність та обґрунтованість поданих розрахунків розміру тарифу покласти на посадових осіб товариства з обмеженою відповідальністю «КОМУНСЕРВІС ТЕПЛО».

6. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Дмитра МАЛІШЕВСЬКОГО.

Міський голова                                                                                   Олег ДЕМЧЕНКО

Додаток 1-2


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024