НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень виконкому


від 2023-11-21
Про затвердження графіків руху пасажирського автомобільного транспорту на автобусних маршрутах загального користування Первомайської міської територіальної громади

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

від _________________   № _________
        м. Первомайськ

 

Про затвердження графіків  руху
пасажирського автомобільного транспорту
на автобусних маршрутах загального
користування Первомайської міської
територіальної громади

 

       Керуючись підпунктом 10 пункту «а» статті 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21.05.1997 р. № 280/97-ВР (зі змінами та доповненнями), статті 7 Закону України «Про автомобільний транспорт» від 05.04.2001р. № 2344-ІІІ (зі змінами та доповненнями), з метою приведення у відповідність до прийнятих виконавчим комітетом Первомайської міської ради рішень щодо змін графіків руху пасажирського автомобільного транспорту в Первомайській міській територіальній громаді,  виконавчий комітет Первомайської міської ради

 

ВИРІШИВ:

1. Затвердити графіки руху  пасажирського автомобільного транспорту на міських автобусних маршрутах загального користування Первомайської міської територіальної громади, що додаються (додатки 1,2,3,4,5,6,7,8).

2. Затвердити графіки руху пасажирського автомобільного транспорту на приміських автобусних маршрутах загального користування Первомайської міської територіальної громади, що додаються (додатки 9,10).

3. Юридичним та фізичним особам – підприємцям – перевізникам, які здійснюють перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування Первомайської міської територіальної громади з моменту опублікування на офіційному сайті Первомайської міської ради цього рішення, здійснювати перевезення пасажирів відповідно до графіків, затверджених цим рішенням.

4. Визнати такими, що втратили чинність рішення виконавчого комітету від 13.05.2017 року № 264 «Про затвердження графіків  руху пасажирського автомобільного транспорту на міських автобусних маршрутах загального користування в місті Первомайськ»;  від 12.06.2017 року № 293 «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету міської ради від 13.05.2017 року №  264 «Про затвердження графіків  руху пасажирського автомобільного транспорту на міських автобусних маршрутах загального користування в місті Первомайськ»; від 28.02.2023 року № 75 «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету міської ради від 13.05.2017 року №  264 «Про затвердження графіків  руху пасажирського автомобільного транспорту на міських автобусних маршрутах загального користування в місті Первомайськ».

5. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Дмитра МАЛІШЕВСЬКОГО.

 

Міський голова                                                                  Олег ДЕМЧЕНКО

Додатки


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024