НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень виконкому


від 2023-11-23
Про придбання солодощів до Дня Святого Миколая, новорічних та різдвяних свят в Первомайській міській територіальній громаді

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

 

Про придбання солодощів
до Дня Святого Миколая,
новорічних та різдвяних свят
в Первомайській міській
територіальній громаді 

Відповідно до підпункту 7 пункту «а» статті 32, підпункту 3 пункту «б» частини 1 статті 38  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21.05.1997 року № 280/97-ВР (зі змінами та доповненнями), з метою проведення заходів до Дня Святого Миколая, новорічних та різдвяних свят в Первомайській міській територіальній громаді, виконавчий комітет Первомайської міської ради 

ВИРІШИВ: 

1. Придбати солодощі до Дня Святого Миколая, новорічних та різдвяних свят в Первомайській міській територіальній громаді. 

2. Начальнику фінансового управління міської ради Сергію ШУГУРОВУ профінансувати управління культури, національностей, релігій, молоді та спорту міської ради за рахунок коштів, передбачених в місцевому бюджеті на Програму «Наша громада: її події, свята, трудові будні», згідно з кошторисом витрат, пов’язаних з придбанням солодощів до Дня Святого Миколая, новорічних та різдвяних свят в Первомайській міській територіальній громаді (Додаток).

3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Володимира РЯБЧЕНКА.

Міський голова                                                                          Олег ДЕМЧЕНКО

 

 


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024