НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень виконкому


від 2023-11-30
Про взяття на квартирний облік громадян, які потребують поліпшення житлових умов

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

від _____________ № ____
      м. Первомайськ

 

Про взяття на квартирний облік
громадян, які потребують
поліпшення житлових умов

 

       Керуючись підпунктом 2 пункту «а», підпунктом 12 пункту «б»,  статті 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»  від 21.05.1997 року № 280/97 - ВР зі змінами та доповненнями, статтями 1, 33 Закону України  «Про забезпечення організаційно - правових умов соціального захисту дітей – сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування»   від 13.01.2005 року № 2342 - IV зі змінами та доповненнями, Житловим Кодексом України  від 30.06.1983 року № 5464 – Х зі змінами та доповненнями, постановою Ради Міністрів Української РСР і Укрпрофради від 11.12.1984 року № 470 «Правила обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР »  зі  змінами  та  доповненнями (далі - Правила),  враховуючи   протокол  громадської  комісії  з  житлових  питань від 30.11.2023 року № 12, виконавчий комітет міської ради

 

ВИРІШИВ:

1. Взяти на квартирний облік з правом першочергового одержання жилих приміщень, Чигвінцеву Юлію Олегівну, ХХХХХ року народження, яка  виховує дитину з інвалідністю та має статус «Багатодітна сім’я », відповідно до підпункту 11 пункту 44 Правил та  статті 45 Житлового кодексу. Склад         сім'ї - 4 особи.

2.  Взяти на квартирний облік з правом позачергового одержання жилих приміщень, Пічкур Юлію Іванівну, ХХХХХ року народження, яка має статус «Сім’я загиблих Захисників і Захисниць України», відповідно до підпункту 5-2 пункту 46  Правил. Склад сім'ї - 3 особи.

3. Внести зміни в облікову  справу Пасічник Олени Юріївни, ХХХХХ року народження, яка перебуває на квартирному обліку у виконавчому комітеті, зі статусом «Одинока мати» та з першочерговим правом отримання житла,  включивши до складу сім'ї доньку, Пасічник Софію Артемівну, ХХХХХ року народження. Склад сім’ї - 4 особи.

4. Взяти на квартирний облік з правом позачергового одержання жилого приміщення  Дудника Павла Андрійовича, ХХХХХ року народження, який має статус дитини-сироти, відповідно до підпункту 3 пункту 46 Правил,     статті 46 Житлового кодексу та заяви – клопотання  управління « Служба у справах дітей» міської ради від 24.11.2023 року. Склад сім'ї - 1 особа.

5. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Дмитра МАЛІШЕВСЬКОГО.

 

Міський голова                                                                               Олег ДЕМЧЕНКО


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024