НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень виконкому


від 2023-12-01
Про створення позаштатної постійно діючої військово-лікарської комісії при Первомайському районному територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки на 2024 рік

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
Миколаївської області
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

від  _____________№ ____
м.Первомайськ 

Про створення позаштатної постійно
діючої військово-лікарської комісії при
Первомайському районному територіальному
центрі комплектування та соціальної підтримки на 2024 рік 

Відповідно статті 36 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" від 21.05.1997 р. № 280/97-ВР зі змінами, Закону України "Про військовий обов'язок і військову службу" від 25.03.1992 р. № 2232-XII зі змінами, Закону України "Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію" від 21.10.1993 р. № 3543-XII зі змінами, статті 2.10 наказу Міністра оборони України "Про затвердження Положення про військово-лікарську експертизу в Збройних Силах України" від 14.08.2008 р. № 402 зі змінами, з метою визначення придатності за станом здоров’я до військової служби військовозобов’язаних, кандидатів для прийняття на військову службу за контрактом, з числа громадян призовного віку, військовозобов'язаних та жінок, кандидатів для прийняття на службу у військовому резерві Збройних Сил України, кандидатів для вступу у військові навчальні заклади Міністерства оборони України, студентів цивільних вищих навчальних закладів, які залучаються до військової підготовки за програмою офіцерів запасу, студентів випускних курсів цивільних вищих навчальних закладів, які атестуються на офіцерів запасу, виконавчий комітет міської ради 

ВИРІШИВ: 

1. Створити при Первомайському районному територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки позаштатну постійно діючу військово-лікарську комісію з числа лікарів-спеціалістів, у складі: 

Голова комісії:

 

ЧЕРЕДНІЧЕНКО Жанна

- лікар-терапевт відділення медичних профілактичних оглядів комунального підприємства "Первомайський міський центр первинної медико-санітарної допомоги"(далі – КП «ПМЦПМСД»)

 

 

 

Заступник голови комісії:

 

БУРДЕЙНИЙ Василь

лікар-дерматовенеролог відділення медичних профілактичних оглядів КП «ПМЦПМСД»

Секретар комісії:

 

ДРАГОМИРЕЦЬКА

Марія

- сестра медична відділення медичних профілактичних оглядів КП «ПМЦПМСД»

 

КОЗОРІЗ Любов 

сестра медична відділення медичних профілактичних оглядів  КП «ПМЦПМСД»

 

 

Члени комісії:

 

ПОЛЯКОВ  Сергій

- лікар-отоларинголог  відділення медичних профілактичних оглядів КП «ПМЦПМСД»

 

КИРПИЧНИКОВ Олег

-  лікар - офтальмолог відділення медичних профілактичних оглядів  КП «ПМЦПМСД»

 

 

 

КОЗОРІЗ Любов 

лікар-акушер-гінеколог відділення медичних профілактичних оглядів  КП «ПМЦПМСД»

 

КУЗЬМЕНКО Олена

лікар дерматовенеролог відділення медичних профілактичних оглядів КП «ПМЦПМСД»

 

ПЕТРОВА  Тетяна

- лікар-невропатолог відділення медичних профілактичних оглядів КП «ПМЦПМСД»

 

 

ПІЦАН Ольга

лікар-терапевт відділення медичних профілактичних оглядів КП «ПМЦПМСД»

 

ПРІТИКОВСЬКА  Любов 

-  лікар зубний відділення медичних профілактичних оглядів КП «ПМЦПМСД»

 

СТАЦЮК Наталя  

- лікар-психіатр відділення медичних профілактичних оглядів КП «ПМЦПМСД»

 

ШЕВЧУК  Сергій

- лікар-хірург відділення медичних профілактичних оглядів КП «ПМЦПМСД»

 

2. Медичний огляд громадян зазначених категорій проводити на призовній дільниці Первомайського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки (далі - Первомайський РТЦК та СП) за адресою: місто Первомайськ, вулиця Олександра Герцена, будинок 20 згідно окремого графіку складеним Первомайським РТЦК та СП.           

3. Лікарям-спеціалістам медичної комісії при проведенні медичного огляду суворо дотримуватись вимог Положення про військово-лікарську експертизу в Збройних Силах України, затвердженого наказом Міністра оборони України від 14.08.2008 року № 402 (зі змінами).             

4. Директору комунального підприємства "Первомайський міський центр первинної медико-санітарної допомоги" Тетяні ОБОЛЕНСЬКІЙ:

4.1. Виділити зазначених лікарів - спеціалістів, секретарів комісії, а також працівників середнього та молодшого медичного персоналу.

4.2. Лікарів та медичний персонал, які беруть участь в роботі комісії по медичному огляду, звільнити від чергувань і обов’язків за місцем роботи.

        Відповідно до пункту 6 статті 43 Закону України "Про військовий обов’язок і військову службу" за медичним персоналом на весь час виконання обов'язків у складі комісії зберігати займану посаду та середній заробіток за основним місцем роботи.

4.3. Організувати проведення заняття із зазначеною категорією лікарів та медичного персоналу щодо вивчення вимог Положення про військово-лікарську експертизу в Збройних Силах України, затвердженого наказом Міністра оборони України "Про затвердження Положення про військово-лікарську експертизу в Збройних Силах України" від 14.08.2008 року № 402 (зі змінами).                    

5. Головному лікарю КНП «Первомайська центральна міська багатопрофільна лікарня» Олегу ЧЕКРИЖОВУ, головному лікарю КНП «Первомайська центральна районна лікарня» Віктору ГОТЦІ забезпечити термінове безкоштовне стаціонарне обстеження стану здоров’я, зазначених категорій громадян, які цього потребують, за направленням Первомайського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.          

6. Визнати таким, що втратило чинність рішення виконавчого комітету міської ради від 19.12.2022 року №461 «Про  створення позаштатної постійно діючої військово-лікарської комісії при Первомайському районному територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки на 2023 рік» з 01 січня 2024 року.

7. Контроль за виконанням рішення покласти на міського голову Олега ДЕМЧЕНКА.

Міський голова                                                                Олег ДЕМЧЕНКО


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024