НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень виконкому


від 2023-12-04
Про державну реєстрацію народження покинутої дитини

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
Миколаївської області
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

від                             
м. Первомайськ

Про державну реєстрацію
народження покинутої
дитини 

Керуючись підпунктом 4 пункту «б» частини першої статті 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21.05.1997 р. №280/97 ВР зі змінами та доповненнями, статтею 56 Цивільного Кодексу України, відповідно до статті 135 Сімейного кодексу України, пунктів 69, 70 Порядку провадження органами опіки та піклування діяльності, пов'язаної із захистом прав дитини, затвердженого постанови Кабінету Міністрів України від 24.09.2008 р. № 866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов'язаної із захистом прав дитини» та на підставі акта про дитину, покинуту в педіатричному відділенні КНП «Первомайська центральна міська багатопрофільна лікарня» Первомайської міської ради від 19.11.2023 р., медичного свідоцтва про народження від 30.11.2023 р. №629, з метою соціального захисту малолітньої дитини, яка залишилась без піклування батьків, враховуючи рекомендації комісії з питань захисту прав дитини (протокол №11 від 30.11.2023 р.), виконавчий комітет міської ради 

ВИРІШИВ: 

1. Клопотати перед відділом державної реєстрації актів цивільного стану у місті Первомайську Первомайського району Миколаївської області Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса) про реєстрацію народження дитини, покинутої в педіатричному відділенні КНП «Первомайська центральна міська багатопрофільна лікарня» Первомайської міської ради.

Прізвище, ім'я та по батькові – ХХХХХ ХХХХХХ ХХХХХХ.

Дату народження дитини вказати відповідно до медичного свідоцтва про народження – ХХ.ХХ.ХХХХ р.

Місце народження – Україна, Миколаївська область, Первомайський район, місто Первомайськ.

Прізвище, ім'я, по батькові матері дитини, вказати відповідно до медичного свідоцтва про народження – ХХХХХ ХХХХХХ ХХХХХХ.

Громадянство матері вказати – громадянка України.

Прізвище, ім'я, по батькові батька дитини  – ХХХХХ ХХХХХХ ХХХХХХ.

Громадянство батька – громадянин України. 

2. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Володимира РЯБЧЕНКА.

Міський голова                                                                                           Олег ДЕМЧЕНКО

 


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024