НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень виконкому


від 2023-12-04
Про відшкодування витрат народному ансамблю бального танцю «Натхнення» комунального закладу «Центр культури ім. Є.Зарницької» за участь у Всеукраїнських рейтингових та кваліфікаційних змаганнях «Golden Gate 2023» в місті Київ

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

від_________________№_______
м.Первомайськ

Про відшкодування витрат народному
ансамблю бального танцю «Натхнення»
комунального закладу «Центр культури
ім. Є.Зарницької» за участь
у Всеукраїнських рейтингових
та кваліфікаційних змаганнях
«Golden Gate 2023» в місті Київ

Відповідно до підпункту 7 пункту «а» статті 32 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21.05.1997 року № 280/97-ВР (зі змінами та доповненнями), на виконання Програми «Наша громада: її події, свята, трудові будні» на 2021-2024 роки», затвердженої рішенням міської ради від 28.01.2021 року № 60, з метою створення умов для підтримки та розвитку дитячої та юнацької творчості, виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ: 

1. Відшкодувати витрати народному ансамблю бального танцю «Натхнення» комунального закладу «Центр культури ім. Є.Зарницької» за участь у Всеукраїнських рейтингових та кваліфікаційних змаганнях «Golden Gate 2023» в місті Київ 14 жовтня 2023 року за зайняті сім І місць, одне ІІ місце, три ІІІ місця та два VII місця (Додаток 1). 

2. Фінансовому управлінню міської ради (ШУГУРОВ) профінансувати управління культури, національностей, релігій, молоді та спорту міської ради за рахунок коштів, передбачених в місцевому бюджеті на Програму «Наша громада: її події, свята, трудові будні» згідно з кошторисом витрат, пов’язаних з відшкодуванням витрат народному ансамблю бального танцю «Натхнення» комунального закладу «Центр культури ім. Є.Зарницької»за участь у Всеукраїнських рейтингових та кваліфікаційних змаганнях «Golden Gate 2023» в місті Київ (Додаток 2).

3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Володимира РЯБЧЕНКА.

Міський голова                                                                       Олег ДЕМЧЕНКО

Додаток 1-2

 

 


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024