НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Розпорядження міського голови


№ 8-р від 2024-01-15
Про стан військового обліку на території Первомайської міської територіальної громади Миколаївської області у 2023 році та заходи щодо його поліпшення у 2024 році (оприлюднено 17.01.2024 р.)

УКРАЇНА
Миколаївська область
ПЕРВОМАЙСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

від 15.01.2024 р.     8-р
м.Первомайськ

Про стан військового обліку на
території Первомайської міської
територіальної громади Миколаївської
області у 2023 році та  заходи щодо
його поліпшення у 2024 році

Відповідно до пункту 1 статті 36, підпункту 20 пункту 4статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21 травня 1997 року №280/97-ВР зі змінами, статті 15 Закону України «Про оборону України» від 06 грудня 1991 року№ 1932-XIIзі змінами, статті38Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу» від 25 березня 1992 року №2232-XIIзі змінами, статей 18, 21 Закону України «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію» від 21 жовтня 1993 року № 3543-XII зі змінами,постанови Кабінету Міністрів України від 30 грудня 2022 року № 1487 «Про затвердження Порядку організації та ведення військового обліку призовників, військовозобов’язаних та резервістів» (далі - Порядок),постанови Кабінету Міністрів України від 11.01.2018 року № 12 «Про внесення змін до Порядку бронювання військовозобов’язаних за органами державної влади, іншими державними органами, органами місцевого самоврядування та підприємствами, установами і організаціями на період мобілізації та на воєнний час», з врахуванням інформації наданої Первомайським  районним територіальним центром комплектування та соціальної підтримки (далі – Первомайський  РТЦК та СП) про стан військового обліку за 2023 рік,з метою забезпечення функціонування системи військового обліку громадян України, належної організації та ведення військового обліку призовників, військовозобов’язаних та резервістів а також бронювання військовозобов’язаних на території Первомайської міської територіальної громади,

ЗОБОВ’ЯЗУЮ: 

1. Взяти до відома інформацію Первомайського РТЦК та СП про стан військового обліку на території Первомайської міської територіальної громади Миколаївської області за 2023 рік(додаток 1).

2. Затвердити перелік заходів щодо поліпшення стану військового обліку у 2024 роціна території Первомайської  міської територіальної громади (додаток 2).

3. Затвердити завдання з методичного забезпечення військового обліку та підвищення кваліфікації посадових осіб, відповідальних за організацію та ведення військового обліку призовників та військовозобов’язаних, забезпечення функціонування системи військового обліку на території Первомайськоїміської територіальної громади на 2024 рік  (додаток 3).

4. Затвердити план перевірок стану військового обліку  на територіїПервомайської міської територіальної громади на 2024 рік (додаток 4).

5. Затвердити план звіряння облікових даних  призовників та військовозобов’язаних підприємств, установ та організацій  Первомайської  міської територіальної громади з обліковими даними Первомайського  РТЦК та СП на 2024 рік(додаток 5).

6. Затвердити склад комісії з перевірки стану військового обліку на території Первомайської міської територіальної громади на 2024 рік (додаток 6)

7. Відділу державної реєстрації речових прав на нерухоме майно, їх обтяжень,юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців управління адміністративних послуг та реєстраціїапарату виконавчого комітету міської ради щомісяця до 5 числа надавати повідомлення Первомайському РТЦК та СП про реєстрацію, ліквідацію підприємств, установ та організацій, зареєстрованих (ліквідованих) на території Первомайської міської територіальної громади.

8. Відділу інформаційних технологій та комп’ютерно-технічного забезпечення апарату виконавчого комітету міської ради   забезпечити інформаційний супровід функціонування системи військового обліку за зверненнями Первомайського  РТЦК та СП шляхом розміщення інформаційних матеріалів з питань військового обліку на офіційному веб-сайті Первомайської міської територіальної громади.

 9. Головному спеціалісту з мобілізаційної роботи відділу кадрової та мобілізаційно-оборонної роботи управління юридичної, кадрової та мобілізаційно-оборонної роботи апарату виконавчого комітету міської ради Олегу НАГОРНОМУдо 17.01.2024 року спланувати та провести додаткове заняття щодо ведення якісного персонального облікупризовників і військовозобов’язаних з відповідальними працівниками структурних підрозділів Первомайської міської ради, комунальних підприємств Первомайської міської ради, установ і організацій Первомайської міської територіальної громади, на  якому довести затверджені План перевірок стану військового обліку та План звіряння облікових даних призовників та військовозобов’язаних підприємств, установ і організацій з обліковими даними Первомайського РТЦК та СП. 

10. Визнати такими, що втратили чинність:

10.1. Розпорядження міського голови від  13.01.2023 року № 8-р «Про стан військового обліку на території Первомайської міської територіальної громади Миколаївської області у 2022 році та пропозиції щодо йогополіпшення  у 2023 році».

10.2. Розпорядження міського голови від  24.01.2023 року № 20 -р «Про внесення змін до розпорядження міського голови від 13.01.2023 року № 8-р «Про стан військового обліку на території  Первомайської міської територіальної громади Миколаївської області у 2022 році та пропозиції щодо його поліпшення  у 2023 році».

11. Контроль за виконанням розпорядження покласти назаступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської радиВолодимира РЯБЧЕНКА.

Міський голова                                                                                            Олег ДЕМЧЕНКО

Додаток 1-6

 


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024