НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень міської ради


від 2024-01-18
Про умови оплати праці міського голови Олега ДЕМЧЕНКА

ПЕРВОМАЙСЬКА  МІСЬКА  РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ  ОБЛАСТІ
СЕСІЯ         СКЛИКАННЯ

            РІШЕННЯ               

                                              

                                                                                                                                                                      

від ___.__________2024року  
м. Первомайськ

Про умови оплати праці міського
голови Олега ДЕМЧЕНКА

     Відповідно до статті 25 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21.05.1997 року № 280/97-ВР зі змінами та доповненнями, постанови Кабінету Міністрів України від 09 березня 2006 року № 268 «Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів» зі змінами та доповненнями, враховуючи рекомендацію постійної комісії міської ради з питань охорони здоров’я, освіти , науки, культури, молоді, спорту та туризму, соціального захисту, мови, прав національних меншин, гендерної рівності, материнства та дитинства від 16 січня 2024 року № 22, міська рада 

ВИРІШИЛА:

1. Встановити з 01 січня 2024 року міському голові Олегу ДЕМЧЕНКУ на строк дії повноважень  міського голови:

1.1 місячний посадовий оклад у розмірі, визначеному постановою Кабінету Міністрів України від 09 березня 2006 року № 268 «Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів» зі змінами та доповненнями;

1.2 надбавку за 5 ранг посадової особи місцевого самоврядування;

1.3 надбавку за вислугу років у розмірі 40% від посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг та стажу державної служби понад 25 років;

1.4 надбавку за виконання особливо важливої роботи у розмірі 100% посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг посадової особи місцевого самоврядування та надбавки за вислугу років.

Встановити на 2024 рік:

2.1. щомісячне  преміювання міського голови Олега ДЕМЧЕНКА в розмірі  100%  від посадового окладу з урахуванням надбавок та доплат за фактично відпрацьований час у межах фонду оплати праці з 01.01.2024року.

2.2. надання міському голові Олегу ДЕМЧЕНКУ допомоги на оздоровлення при наданні щорічної відпустки та матеріальної допомоги для вирішення соціально-побутових питань в розмірі середньомісячної заробітної плати в межах фонду оплати праці.

3.Визнати таким, що втратило чинність, рішення міської ради від 23.02.2023 року № 50 «Про умови оплати праці міського голови Олега ДЕМЧЕНКА».

4.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань бюджету та фінансів, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій, торгівлі, послуг та розвитку підприємництва.

 

Лавренюк 7-54-70

 

 


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024