НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Розпорядження міського голови


№ 12-р від 2024-01-23
Про виплату щомісячної матеріальної допомоги учасникам бойових дій у роки Другої світової війни (оприлюднено 24.01.2024 р.)

УКРАЇНА
Миколаївська область
ПЕРВОМАЙСЬКИЙ  МІСЬКИЙ  ГОЛОВА

Р  О  З  П  О  Р  Я  Д  Ж  Е  Н  Н  Я

від 23.01.2024    12-р
м. Первомайськ 

Про виплату щомісячної матеріальної допомоги
учасникам бойових дій у роки Другої світової війни 

Керуючись пунктом 20 частини 4 статті 42 Закону України від 21.05.1997 року №280/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою використання субвенції з обласного бюджету, для надання матеріальної допомоги з метою посилення соціального захисту учасників бойових дій у роки Другої світової війни

ЗОБОВ’ЯЗУЮ : 

1. Виплатити щомісячну матеріальну допомогу учасникам бойових дій у роки Другої світової війни у січні поточного року за рахунок субвенції обласного бюджету: 

1.1 Герасименку Василю Івановичу, який мешкає по вул. ХХХХХХХ, м. Первомайськ, в сумі 5000 (п’ять тисяч) грн.

2. Щомісячну матеріальну допомогу надавати на підставі довідок територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки про участь у бойових діях у роки Другої світової війни, а також учасникам бойових дій у роки Другої світової війни - копії посвідчення учасника бойових дій, інвалідам війни у роки Другої світової війни - копії посвідчення інваліда війни.

3. Фінансовому управлінню міської ради (ШУГУРОВ) профінансувати управління соціального захисту населення Первомайської міської ради в сумі  5000 (п’ять тисяч) грн. на проведення виплати щомісячної матеріальної допомоги учасникам бойових дій у роки Другої світової війни.

4. Управлінню соціального захисту населення міської ради (ПОЛІЩУК) оплатити вказані видатки.

5. Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою. 

Міський голова                                                                            Олег ДЕМЧЕНКО


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024