НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Розпорядження міського голови


№ 15-р від 2024-01-26
Про обов’язкову участь виконавчих органів міської ради міжнародних, державних, обласного та місцевого рівня проєктах, грантових та інвестиційних програмах; призначення за даним напрямком роботи відповідальних осіб (оприлюднено 29.01.2024 р.)

УКРАЇНА
Миколаївська область
ПЕРВОМАЙСЬКИЙ   МІСЬКИЙ   ГОЛОВА

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

від  26.01.2024 року  № 15-р
м. Первомайськ

Про обов’язкову участь виконавчих органів міської ради
міжнародних, державних, обласного та місцевого рівня 
проєктах, грантових та інвестиційних
програмах; призначення за даним напрямком
роботи відповідальних осіб

 Відповідно до пункту 20 частини 4 статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21.05.1997 року № 280/97-ВР зі змінами та доповненнями, для забезпечення розвитку та оновлення інфраструктури, належного функціонування комунальних підприємств, покращення умов життя мешканців Первомайської міської територіальної громади, з метою залучення зовнішніх інвестицій, пошуку позабюджетних джерел фінансування з благодійних фондів і громадських організацій, міжнародних та державних програм і грантів виконавчими органами та комунальними підприємствами Первомайської міської ради,

ЗОБОВ’ЯЗУЮ:

1. Виконавчим органам та комунальним підприємствам  Первомайської міської ради з метою залучення міжнародних та державних інвестицій,  позабюджетних джерел фінансування, направлених на розвиток Первомайської міської територіальної громади, в обов’язковому порядку на постійній основі брати участь у міжнародних, державних, обласного та місцевого рівня проєктах, грантових та інвестиційних програмах. 

Активізувати розроблення інвестиційних проєктів, подання проєктних заявок, потреб за напрямками роботи у межах своєї компетенції.

2. Затвердити перелік виконавчих органів та комунальних підприємств міської ради – учасників проєктів, конкурсних та грантових програм з визначенням за даним напрямком роботи відповідальних осіб. (Додаток).

3. Виконавчим органам та комунальним підприємствам міської ради (їх відповідальним особам, визначеним у Додатку) щотижнево (щочетверга) звітувати про проведену роботу щодо участі у міжнародних, державних, обласного та місцевого рівня конкурсних, грантових та інвестиційних проєктах.

Звіт надавати  раднику, консультанту міського голови Катерині САВІНІЙ в електронному (investperv@ukr.net або savinakate09@ukr.net)  та письмовому вигляді (кабінет 308).

Відповідальні: згідно з Додатком

  Термін: щочетверга до 17.00

4. Раднику, консультанту міського голови Катерині САВІНІЙ щоп’ятниці надавати міському голові узагальнений звіт про участь  виконавчих органів та комунальних підприємств міської ради у міжнародних, державних, обласного та місцевого рівня конкурсних, грантових та інвестиційних проєктах.

Відповідальні: згідно Додатку

Термін: щоп’ятниці до 15.00

5. Контроль за виконанням розпорядження покласти на першого заступника міського голови Дмитра МАЛІШЕВСЬКОГО.

Міський голова                                                                     Олег ДЕМЧЕНКО


 


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024