НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Розпорядження міського голови


№ 23-р від 2024-02-02
Про проведення виплати матеріальної допомоги сім’ям загиблих та померлих учасників бойових дій на території інших країн, особам з інвалідністю внаслідок війни на території інших країн, які мешкають на території Первомайської міської територіальної громади (оприлюднено 07.02.2024 р.)

УКРАЇНА
Миколаївська область
ПЕРВОМАЙСЬКИЙ  МІСЬКИЙ  ГОЛОВА 

Р  О  З  П  О  Р  Я  Д  Ж  Е  Н  Н  Я

від  02.02.2024      23-р
м. Первомайськ 

Про проведення виплати матеріальної
допомоги сім’ям загиблих та померлих
учасників бойових дій на території інших
країн, особам з інвалідністю внаслідок війни
на території інших країн, які мешкають на території
Первомайської міської територіальної громади

Керуючись пунктом 20 частини 4 статті 42 Закону України від 21.05.1997 року № 280/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні» зі змінами та доповненнями, з метою використання субвенції з обласного бюджету для надання матеріальної допомоги сім’ям загиблих та померлих учасників бойових дій на території інших країн, особам з інвалідністю внаслідок війни на території інших країн, які мешкають на території Первомайської міської територіальної громади

ЗОБОВ’ЯЗУЮ : 

1. Затвердити список сімей загиблих та померлих учасників бойових дій на території інших країн, осіб з інвалідністю внаслідок війни на території інших країн, які мешкають на території Первомайської міської територіальної громади для проведення виплати одноразової матеріальної допомоги за рахунок коштів  обласного бюджету (згідно з додатком).

2. Допомогу надавати на підставі посвідчення члена сім’ї загиблого (померлого) ветерана війни, довідки, яка підтверджує участь загиблого (померлого) члена сім’ї у бойових діях на території інших країн, та документів, що підтверджують родинний зв’язок із загиблим (померлим) учасника бойових дій на території інших країн (для членів сімей загиблих(померлого) учасників бойових дій на території інших країн), особам з інвалідністю внаслідок війн на території інших держав на підставі довідки військкомату про участь у бойових діях на території інших країн, копії посвідчення особи з інвалідністю внаслідок війни на території інших країн та копії довідки медико-соціальної експертної комісії про встановлення інвалідності внаслідок поранення, контузії, каліцтва або захворювання, пов’язаного з перебуванням на території інших країн у період бойових дій.

3. Фінансовому управлінню міської ради (ШУГУРОВ) профінансувати управління соціального захисту населення міської ради в сумі 171 941 (сто сімдесят одна тисяча дев’ятсот сорок одна) грн. за рахунок коштів, передбачених обласним бюджетом міському бюджету на проведення виплати одноразової матеріальної допомоги сім’ям загиблих та померлих учасників бойових дій на території інших країн, особам з інвалідністю внаслідок війни на території інших країн, які мешкають на території Первомайської міської територіальної громади.

4.Управлінню соціального захисту населення міської ради (ПОЛІЩУК) виплатити одноразову матеріальну допомогу згідно списку, що додається.

5. Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою.

Міський голова                                                                   Олег ДЕМЧЕНКО

 

 

 


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024