НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень виконкому


від 2024-03-04
Про створення постійно діючої Комісії із встановлення факту отруєння бджіл на території Первомайської міської територіальної громади, затвердження складу та Положення про її діяльність

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

від ___________ року №
     м. Первомайськ

Про створення постійно діючої Комісії
із встановлення факту отруєння бджіл
на території Первомайської міської
територіальної громади, затвердження
складу та Положення про її діяльність


       Керуючись статтею 40 Закону України від 21.05.1997 року № 280/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні» (зі змінами та доповненнями), відповідно п. 5 розділу ІV Інструкції з профілактики та встановлення факту отруєння бджіл засобами захисту рослин, затвердженої наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 19.02.2021 року № 338 «Про деякі питання у сфері бджільництва», зареєстрованою в Міністерстві юстиції України 04.03.2021 року № 283/35905 (зі змінами та доповненнями), з метою обстеження пасік і фіксації випадків отруєння бджіл на вимогу та за заявою власника пасіки до виконавчого комітету міської ради із встановлення факту отруєння бджіл, у зв’язку з кадровими змінами, виконавчий комітет міської ради

 

ВИРІШИВ:

1. Створити та затвердити склад постійно діючої Комісії із встановлення факту отруєння бджіл на території Первомайської міської територіальної громади в новій редакції (далі – Комісія), (додаток 1).

2. Затвердити Положення про постійно діючу Комісію із встановлення факту отруєння бджіл на території Первомайської міської територіальної громади (додаток 2).

3. Комісії у своїй діяльності керуватись Інструкцією з профілактики та встановлення факту отруєння бджіл засобами захисту рослин, затвердженою Наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 19.02.2021 року № 338 «Про деякі питання у сфері бджільництва».

4. Визнати таким, що втратило чинність рішення виконавчого комітету міської ради від 23.02.2022 року № 63 «Про створення та затвердження складу постійно діючої Комісії із встановлення факту отруєння бджіл на території Первомайської міської територіальної громади в новій редакції».

5. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Дмитра МАЛІШЕВСЬКОГО.

 

Міський голова                                                                              Олег ДЕМЧЕНКО

Додатки


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024