НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Рішення міської ради


№ 61 від 2024-03-06
Про безоплатну передачунежитлових приміщень з балансу управління культури, національностей, релігій, молоді та спорту Первомайської міської ради на балансвиконавчого комітету міської ради та закріпленнямайна на праві оперативного управління (оприлюднено 14.03.2024 р.)

ПЕРВОМАЙСЬКА   МІСЬКА   РАДА
Миколаївської  області
61 СЕСІЯ      VIII СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ

від  06.03.2024 року № 61
м. Первомайськ

 

Про безоплатну передачунежитлових приміщень
з балансу управління  культури, національностей, релігій, молоді та спорту Первомайської міської ради
на балансвиконавчого комітету міської ради та закріпленнямайна на праві оперативного управління

 

Відповідно до пунктів 30, 31 частини 1 статті 26, частини 5  статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21.05.1997 року № 280/97-ВР, зі змінами та доповненнями, статті 133, частини 1 статті 137 Господарського Кодексу України від 16.01.2003 року№436-IV,зі змінами та доповненнями,враховуючи звернення управління культури, національностей, релігій, молоді та спорту Первомайської міської радивід 23.01.2024 року № 50/04.07-17щодо безоплатної передачі6/100 частки нежитлових приміщень в адмінбудівліз цокольним поверхом та підваламипо вул. Михайла Грушевського,1 вм. Первомайськ Миколаївської області з балансу культури, національностей, релігій, молоді та спорту Первомайської міської ради на баланс виконавчого комітету Первомайської міської ради, міська  рада   

ВИРІШИЛА: 

1. Передати безоплатно з балансу управління культури, національностей, релігій, молоді та спорту Первомайської міської ради на баланс виконавчого комітетуПервомайської міської ради та закріпити на праві оперативного управління 6/100 частки нежитлових приміщень в адмінбудівлі з цокольним поверхом та підвалами від загальної площі 6194,5 кв.м., по   вул. Михайла Грушевського, 1в м. Первомайськ Миколаївської області згідно з додатком.         

2. Управлінню культури, національностей, релігій, молоді та спорту Первомайської міської ради та виконавчому комітету Первомайської міської ради забезпечити здійснення заходів, пов’язаних з прийманням-передачею зазначеного в додатку майна, у порядку, передбаченому чинним законодавством України.

3. Виконавчому комітету Первомайської міської ради звернутись до суб’єкта державної реєстрації прав для реєстрації права оперативного управління на 6/100 частки нежитлових приміщень в адмінбудівлі з цокольним поверхом та підвалами від загальної площі 6194,5 кв. м., по     вул. Михайла Грушевського, 1в м. Первомайськ Миколаївської області, зазначені в додатку, в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно, відповідно до вимог чинного законодавства.                       

4.  Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури, кадастру, власності, приватизації, земельних відносин та планування територій.

Міський голова                                                                               Олег ДЕМЧЕНКО

           

 

 

 

 


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024