НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Рішення міської ради


№ 69 від 2024-03-06
Про затвердження Положення про порядок надання службових жилих приміщень, користування ними та виключення приміщень з числа службових Первомайської міської територіальної громади (оприлюднено 14.03.2024 р.)

ПЕРВОМАЙСЬКА   МІСЬКА   РАДА
Миколаївської  області
61 СЕСІЯ      VIII СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ

 від  06.03.2024 року № 69
м. Первомайськ

 

Про затвердження Положення про
порядок надання службових жилих
приміщень,  користування ними та
виключення приміщень з числа
службових Первомайської міської
територіальної громади

Керуючись статтею  60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21 травня 1997 року № 280/97-ВР зі змінами та доповненнями, статтями 140, 146 Конституції України, Житловим кодексом України,  пунктом 3 Положення про порядок надання службових жилих приміщень і користування ними в Українській РСР, затвердженого постановою Ради Міністрів Української РСР від 04 лютого 1988 року  № 37 «Про службові жилі приміщення», Правилами обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР, Постановою Пленуму Верховного Суду України «Про деякі питання, що виникли у практиці застосування судами Житлового кодексу України» від 12 квітня 1985 року за № 2, з метою врегулювання питання щодо надання службових жилих приміщень та їх використання міська рада

ВИРІШИЛА: 

1. Затвердити Положення про порядок надання службових жилих приміщень,  користування ними та виключення приміщень з числа службових  Первомайської міської територіальної громади (додається). 

2. Визнати таким, що втратило чинність рішення Первомайської міської ради від 25.06.2012 року № 11 «Про затвердження Положення про порядок надання службового житла, яке належить територіальній громаді міста Первомайська,  і користування ним». 

3. Контроль за виконанням  рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури, кадастру, власності, приватизації, земельних відносин та планування територій.

Міський голова                                                                               Олег ДЕМЧЕНКО

 

 

 

 


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024