НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Рішення міської ради


№ 72 від 2024-03-06
Про уповноваження міського голови на підписання Меморандуму щодо розроблення техніко-економічного обґрунтування з назвою «Будівництво станції очищення стічних вод в місті Первомайськ» (оприлюднено 14.03.2024 р.)

ПЕРВОМАЙСЬКА   МІСЬКА   РАДА
Миколаївської  області
61 СЕСІЯ      VIII СКЛИКАННЯ

 

РІШЕННЯ

 
від  06.03.2024 року № 72

м. Первомайськ

Про уповноваження міського
голови на підписання Меморандуму
щодо розроблення техніко-економічного
обґрунтування з назвою «Будівництво
станції очищення стічних вод в місті
Первомайськ» 

Відповідно до статті 25, пункту 14 частини 4 статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21 травня 1997 року № 280/97-ВР зі змінами та доповненнями, з метою реалізації проєкту «Техніко-економічне обґрунтування очищення стічних вод у місті Первомайськ»  міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити Меморандум щодо розроблення техніко-економічного обґрунтування з назвою «Будівництво станції очищення стічних вод в місті Первомайськ». 

2. Уповноважити міського голову Первомайської міської територіальної громади Олега ДЕМЧЕНКА на підписання Меморандуму (Додаток). 

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань етики, регламенту, законності, запобігання корупції та врегулювання конфлікту інтересів, міжнародного співробітництва, взаємодії з органами державної влади та місцевого самоврядування, інформаційної і регуляторної політики та розвитку територій громади.

Міський голова                                                                       Олег ДЕМЧЕНКО


 


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024