НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Рішення виконкому


№ 200 від 2024-03-14
Про затвердження посадового складу місцевої комісії з питань техногенно- екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при виконавчому комітеті Первомайської міської ради та Положення про цю комісію (оприлюднено 15.03.2024 р.)

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

від __14.03.2024___ № __200___
        м.Первомайськ

 

Про затвердження посадового складу
місцевої комісії з питань техногенно-
екологічної безпеки та надзвичайних
ситуацій при виконавчому комітеті
Первомайської міської ради та
Положення про цю комісію

 

           Відповідно до статті 40, частини 6 статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», частини третьої статті 6 Кодексу цивільного захисту України, постанови Кабінету Міністрів України від 17 червня 2015 року № 409 «Про затвердження Типового положення про регіональну та місцеву комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій», розпоряджень голови Миколаївської обласної державної адміністрації від 01 вересня 2015 року № 261-р «Про затвердження посадового складу регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій при Миколаївській облдержадміністрації та Положення про цю комісію», виконавчий комітет міської ради

 

ВИРІШИВ:

1. Затвердити посадовий склад місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при виконавчому комітеті Первомайської міської ради (додаток 1)

2. Затвердити Положення про місцеву комісію з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при виконавчому комітеті Первомайської міської ради (додаток 2).

3. Керівникам виконавчих органів міської ради, міських структурних підрозділів органів виконавчої влади, керівникам підприємств, установ та організацій комунальної та інших (за узгодженням) форм власності привести Положення про відповідні об’єктові комісії з питань надзвичайних ситуацій у відповідність з вимогами постанови Кабінету Міністрів України від 17 червня 2015 року № 409 «Про затвердження Типового положення про регіональну та місцеву комісію з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій».

4. Визнати таким, що втратило чинність рішення виконавчого комітету Первомайської міської ради від 12.06.2020 року № 209 «Про затвердження посадового складу міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при виконавчому комітеті Первомайської міської ради та Положення про цю комісію».

5. Контроль за виконанням рішення покласти на міського голову Олега ДЕМЧЕНКА.

 

Міський голова                                                                                             Олега ДЕМЧЕНКО


Додатки


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024