НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Розпорядження міського голови


№ 58-р від 2024-03-14
Про основні завдання цивільного захисту Первомайської міської територіальної громади на 2024 рік (оприлюднено 15.03.2024 р.)

УКРАЇНА
Миколаївська область
ПЕРВОМАЙСЬКИЙ   МІСЬКИЙ   ГОЛОВА
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 14.03.2024 № 58-р
     м. Первомайськ

 

Про основні завдання цивільного
захисту Первомайської міської
територіальної громади на 2024 рік

 

         Відповідно до пункту 20 частини 4 статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 19 Кодексу цивільного захисту України, розпорядження Кабінету Міністрів України від 12 січня 2024 року № 29-р «Про затвердження плану основних заходів цивільного захисту України на 2024 рік», розпорядження начальника Миколаївської обласної військової адміністрації від 05 лютого 2024 року № 39-р «Про основні завдання цивільного захисту Миколаївської області на 2024 рік»

 

ЗОБОВ’ЯЗУЮ:

1. Затвердити:

1.1. План основних заходів цивільного захисту Первомайської міської субланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Миколаївської області на 2024 рік (додаток 1);

1.2. Комплексний план проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи та навчання населення Первомайської міської територіальної громади діям у надзвичайних ситуаціях та правилам безпеки життєдіяльності на 2024 рік (додаток 2).

2. Керівникам виконавчих органів міської ради, підприємств, установ та організацій комунальної та інших (за узгодженням) форм власності:

2.1. спланувати підготовку заходів цивільного захисту на підпорядкованих об’єктах, довести до виконавців зміст і терміни виконання заходів;

                                       Термін: до 1 квітня 2024 року

2.2. звіти про виконання плану основних заходів цивільного захисту Первомайської міської субланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Миколаївської області на 2024 рік надавати до відділу з питань надзвичайних ситуацій апарату виконавчого комітету міської ради на електронну адресу vns.pervomaysk@gmail.com з подальшим підтвердженням у паперовому вигляді;

                                       Термін: щомісяця до 25 числа,
                                       за 2024 рік - до 10 січня 2025 року

2.3. надати пропозиції стосовно планування заходів цивільного захисту Первомайської міської субланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Миколаївської області на 2025 рік до відділу з питань надзвичайних ситуацій апарату виконавчого комітету міської ради на електронну адресу vns.pervomaysk@gmail.com з подальшим підтвердженням у паперовому вигляді.

                                       Термін: до 25 червня 2024 року

3. Взяти до відома, що забезпечення цивільного захисту населення і територій Первомайської міської територіальної громади від наслідків надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру є одним із пріоритетних завдань виконавчих органів міської ради, підприємств, установ і організацій незалежно від форм власності та підпорядкування.

4. Керівникам виконавчих органів міської ради, підприємств, установ, організацій комунальної та інших (за узгодженням) форм власності в установленому чинним законодавством порядку передбачати кошти на фінансування заходів цивільного захисту.

5. Контроль за виконанням розпорядження покласти на першого заступника міського голови Дмитра МАЛІШЕВСЬКОГО.

 

Міський голова                                                                               Олег ДЕМЧЕНКО


Додатки


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024