НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень міської ради


від 2024-03-18
Про прийняття до комунальної власності Первомайської міської територіальної громади безхазяйного майна - об’єктів газопостачання, розташованих в м. Первомайськ Миколаївської області

ПРОЄКТ

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
Миколаївської      області
______________ сесія                        _____________ скликання

РІШЕННЯ

 ___________ року  № ____
      м. Первомайськ


Про прийняття до комунальної власності

Первомайської міської  територіальної
громади безхазяйного майна - об’єктів
газопостачання, розташованих в м. Первомайськ
Миколаївської області

 

        Відповідно до пунктів 31 частини 1 статті 26, частини 5  статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21.05.1997 року № 280/97-ВР, зі змінами та доповненнями, Постанови Кабінету Міністрів України від 25.11.2022 року № 1335 «Про врегулювання питання використання газорозподільних систем або їх складових», враховуючи лист ТОВ «Газорозподільні мережі України» від 06.03.2024 року № МФ/500-302, щодо прийняття безгосподарних споруд об’єктів газопостачання, міська  рада 

 

ВИРІШИЛА:

1. Прийняти до комунальної власності Первомайської міської  територіальної громади безхазяйне майно - об’єкти газопостачання, розташовані в м. Первомайськ Миколаївської області (Додаток).

2. Управлінню комунальної власності та земельних відносин Первомайської міської ради забезпечити здійснення заходів, пов’язаних з прийманням зазначеного в пункті 1 безхазяйного майна у порядку, передбаченому чинним законодавством України.

3. Передати на баланс управління комунальної власності та земельних відносин Первомайської міської ради майно, зазначене в пункті 1, з подальшою передачею в господарське відання ТОВ «Газорозподільні мережі України».

4. Надати дозвіл управлінню комунальної власності та земельних відносин Первомайської міської ради на укладання Договору на господарське відання складовими газотранспортної системи України.

5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури, кадастру, власності, приватизації, земельних відносин та планування територій.


Міський голова                                                                           Олег ДЕМЧЕНКО

Олексій Літвіненко 7 52 99                                      


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024