НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень виконкому


від 2024-03-19
Про затвердження плану заходів, пов’язаних з відзначенням Дня пам’яті та примирення у Первомайській міській територіальній громаді у 2024 році

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

від _________________№_______
         м.Первомайськ

 

Про затвердження плану заходів,
пов’язаних з відзначенням Дня пам’яті
та примирення у Первомайській міській
територіальній громаді у 2024 році

 

        Відповідно до статті 40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21.05.1997 року № 280/97-ВР, зі змінами та доповненнями, з метою увічнення пам’яті жертв війни, утвердження патріотизму та національної гідності, консолідації суспільства, шанобливого ставлення до старшого покоління, а також виховання у громадян почуття патріотизму, національної гідності, готовності до захисту своєї держави, виконавчий комітет міської ради

 

ВИРІШИВ:

1. Затвердити План заходів, пов’язаних з відзначенням Дня пам’яті та примирення в Первомайській міській територіальній громаді у 2024 році (додаток 1).

2. Фінансовому управлінню міської ради (Шугуров) профінансувати виконавчий комітет міської ради та управління соціального захисту населення міської ради за рахунок коштів, передбачених в міському бюджеті на Програму «Наша громада: її події, свята, трудові будні» на 2021-2024 роки, згідно з кошторисом витрат, пов’язаних з підготовкою та проведенням заходів у 2024 році (додаток 2).

3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Володимира РЯБЧЕНКА.                               

 

Міський голова                                                                              Олег ДЕМЧЕНКО


Додатки

 


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024