НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Рішення виконкому


№ 203 від 2024-03-19
Про створення комісії по перевірці осіб, які розмістили внутрішньо переміщених осіб у власних домогосподарствах Первомайської міської територіальної громади (оприлюднено 21.03.2024 р.)

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

від ___19.03.2024___ № __203___
   м.Первомайськ

 

Про створення комісії по перевірці осіб,
які розмістили внутрішньо переміщених
осіб у власних домогосподарствах
Первомайської міської територіальної
громади

 

        Керуючись статтею 40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21.05.1997 року №280/97-ВР зі змінами та доповненнями, та на виконання   пункту 8 Порядку компенсації витрат за тимчасове розміщення (перебування) внутрішньо переміщених осіб затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 19 березня 2022 року №333 зі змінами в редакції Постанови Кабінету Міністрів України від 29.12.2023 року №1413, з метою перевірки факту розміщення внутрішньо переміщених осіб, його безоплатності, кількості розміщених осіб та умов їх проживання, виконавчий комітет міської ради

 

ВИРІШИВ:

1. Створити та затвердити склад комісії по перевірці осіб, які розмістили внутрішньо переміщених осіб у власних домогосподарствах Первомайської міської територіальної громади (додаток 1).

2.  Комісії щомісяця визначати перелік осіб з числа тих, що розмістили внутрішньо переміщених осіб у власних домогосподарствах Первомайської міської територіальної громади та проводити перевірку достовірності наведених у повідомленні або заяві відомостей шляхом  відвідування місць розміщення внутрішньо переміщених осіб.

3. За результатами перевірки комісії складати акт, в якому визначати факт достовірності або невідповідності наданої власником житла, що прихистив внутрішньо переміщених осіб, інформації та приймати рішення про надання або відмову у виплаті компенсації витрат за тимчасове розміщення (перебування) внутрішньо переміщених осіб (додаток 2).

4. Визнати таким, що втратило чинність розпорядження міського голови від 22.09.2023 року №204-р «Про створення комісії по перевірці осіб, які розмістили внутрішньо переміщених осіб у власних домогосподарствах Первомайської міської територіальної громади».

5. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Володимира РЯБЧЕНКА.

 

Міський  голова                                                                       Олег ДЕМЧЕНКО  


Додатки


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024