НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Розпорядження міського голови


№ 67-р від 2024-03-28
Про призначення відповідальної особи з питань використання Єдиної цифрової інтегрованої інформаційно-аналітичної системи управління процесом відбудови об’єктів нерухомого майна, будівництва та інфраструктури (оприлюднено 01.04.2024 р.)

УКРАЇНА
Миколаївська область
ПЕРВОМАЙСЬКИЙ   МІСЬКИЙ   ГОЛОВА
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 28.03.2024 року  № 67-р
     м. Первомайськ

 

Про призначення відповідальної
особи з питань використання
Єдиної цифрової інтегрованої
інформаційно-аналітичної
системи управління процесом
відбудови об’єктів нерухомого
майна, будівництва та інфраструктури                     

   

           З метою забезпечення ефективного, уніфікованого управління процесом відбудови об'єктів нерухомого майна, будівництва та інфраструктури, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», постановою Кабінету Міністрів України від 15 листопада 2022 року № 1286 «Про реалізацію експериментального проекту із створення, впровадження та забезпечення функціонування Єдиної цифрової інтегрованої інформаційно-аналітичної системи управління процесом відбудови об’єктів нерухомого майна, будівництва та інфраструктури»

 

ЗОБОВ’ЯЗУЮ:

1.   Призначити відповідальну  особу  з питань використання Єдиної цифрової інтегрованої інформаційно-аналітичної системи управління процесом відбудови об’єктів нерухомого майна, будівництва та інфраструктури (далі - Єдина цифрова система) в міській раді першого заступника міського голови -  Дмитра МАЛІШЕВСЬКОГО .

2. На період тимчасової відсутності  відповідальної особи (під час перебування на лікарняному, у відпустці тощо) її функції  тимчасово покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради -  Володимира РЯБЧЕНКА.

3. Відповідальній особі у своїй діяльності керуватися постановою Кабінету Міністрів України від 15 листопада 2022 року № 1286 "Про реалізацію експериментального проекту із створення, впровадження та забезпечення функціонування Єдиної цифрової інтегрованої інформаційно-аналітичної системи управління процесом відбудови об’єктів нерухомого майна, будівництва та інфраструктури".

 4. Виконавчим органам забезпечити підготовку усіх необхідних документів для внесення до Єдиної цифрової системи. 

5. Комунальним підприємствам, установам, організаціям у разі здійснення діяльності, що передбачає внесення інформації до Єдиної цифрової системи, призначити відповідальну особу з питань використання Єдиної цифрової системи.

6. Контроль за виконанням розпорядження покласти на першого заступника міського голови Дмитра МАЛІШЕВСЬКОГО.

   

Міський голова                                                                     Олег ДЕМЧЕНКО


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024