НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Рішення міської ради


№ 21 від 2024-03-28
Про підготовку лоту для продажу на земельних торгах (виготовлення документації із землеустрою на земельну ділянку по бульвару Миру, біля будинку № 2-Б) (оприлюднено 03.04.2024 р.)

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
Миколаївської      області
   62 сесія                        
VIII скликання
РІШЕННЯ

 від  28.03.2024 року № 21
      м. Первомайськ

 

Про підготовку лоту для продажу
на земельних торгах (виготовлення
документації із землеустрою
на земельну ділянку по бульвару Миру,
біля будинку № 2-Б)

 

        Відповідно до пункту 34 частини 1 статті 26  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21.05.1997 року № 280/97-ВР зі змінами та доповненнями, статті 136 Земельного Кодексу України від 25.10.2001 року № 2768-ІІІ, зі змінами та доповненнями, з метою забезпечення ефективного використання земель та залучення додаткових коштів до бюджету міської      територіальної громади для реалізації програм соціально – економічного розвитку,   міська  рада

 

В И Р І Ш И Л А :  

1. Надати дозвіл юридичній особі Первомайська міська рада на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0128 га для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (03.07) по бульвару Миру, біля будинку № 2-Б, м. Первомайськ, Миколаївська область, з метою її подальшого включення до переліку земельних ділянок несільськогосподарського призначення, що підлягають продажу на земельних торгах, окремими лотами. 

2.  Надати дозвіл управлінню комунальної власності та земельних відносин Первомайської міської ради  виступити організатором з підготовки лоту до продажу на земельних торгах, зокрема на розроблення та затвердження в установленому законодавством порядку документацій із землеустрою  щодо  відведення  земельної ділянки, зазначеної в пункті 1 цього рішення. 

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради  з питань містобудування, архітектури, кадастру, власності, приватизації, земельних відносин та планування територій.


Міський голова                                                                               Олег ДЕМЧЕНКО


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024