НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Рішення міської ради


№ 32 від 2024-03-06
Про організаційно-штатні зміни у структурі Первомайської міської ради та її виконавчих органів та внесення змін до рішення міської ради від 25.02.2021 року № 3 «Про затвердження структури Первомайської міської ради та її виконавчих органів в новій редакції» (оприлюднено 14.03.2024 р.)

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
Миколаївської      області
   61 сесія                        
VIII скликання
РІШЕННЯ

 від  06.03.2024 року № 32
      м. Первомайськ

 

Про організаційно-штатні зміни у структурі
Первомайської міської ради та її виконавчих
 
органів та внесення змін до рішення міської
ради від 25.02.2021 року № 3 «Про

затвердження  структури Первомайської
міської ради та її виконавчих органів
в новій редакції»   

    

       Відповідно до пункту 5 частини 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21.05.1997 року № 280/97-ВР зі змінами та доповненнями, враховуючи службову записку начальника управління соціального захисту населення міської ради Ольги ПОЛІЩУК  від 01.02.2024 року,  з метою упорядкування структури управління соціального захисту населення Первомайської міської ради, міська рада

ВИРІШИЛА: 

        1. Внести зміни до підпункту 4.2.3 «Відділ державних соціальних гарантій та компенсацій» пункту 4.2 «Управління соціального захисту населення» розділу 4 «Інші виконавчі органи міської ради» Додатку 2 «Загальна штатна чисельність виконавчих органів Первомайської міської ради», затвердженого рішенням міської ради від 25.02.2021 року № 3 «Про затвердження структури Первомайської міської ради та її виконавчих органів в новій редакції», а саме :

        1.1. Скоротити у штаті сектору прийому громадян відділу державних соціальних гарантій та компенсацій  одну штатну одиницю за посадою «інспектор» та увести  до штату  сектору прийому громадян відділу державних соціальних гарантій та компенсацій одну штатну  одиницю за посадою  «головний спеціаліст».

       2. Внести зміни до підпункту 4.2.2  «Відділ соціальної підтримки окремих категорій населення» пункту 4.2  «Управління соціального захисту населення» розділу 4 «Інші виконавчі органи міської ради» Додатку 2 «Загальна штатна чисельність виконавчих органів Первомайської міської ради», затвердженого рішенням міської ради від 25.02.2021 року № 3 «Про затвердження структури Первомайської міської ради та її виконавчих органів в новій редакції», а саме :

         2.1. Скоротити у штаті  відділу соціальної підтримки окремих категорій населення одну штатну одиницю за посадою «інспектор» та увести до штату відділу одну  штатну одиницю за посадою «головний спеціаліст». 

         3. Внести відповідні зміни до Додатку 1 «Структура Первомайської міської ради та її виконавчих органів», затвердженого рішенням міської ради від 25.02.2021 року № 3 «Про затвердження структури Первомайської міської ради та її виконавчих органів в новій редакції». 

         4. Рішення міської ради набирає чинності з дня оприлюднення.

         5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань етики, регламенту, законності, запобігання корупції та врегулювання конфлікту інтересів, міжнародного співробітництва, взаємодії з органами  державної влади та місцевого самоврядування, інформаційної і регуляторної політики та розвитку територій громади.

 

Міський голова                                                                               Олег ДЕМЧЕНКО


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024