НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень виконкому


від 2024-04-04
Про надання дозволу гр. ХХХХХХХ., гр. ХХХХХХХХ на укладення договору купівлі-продажу (продажу) частки квартири та на укладення договору дарування

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

від                             


           м. Первомайськ 

 

Про надання дозволу гр. ХХХХХХХ.,
гр. ХХХХХХХХ на укладення договору
купівлі-продажу (продажу) частки квартири
та на укладення договору дарування

 

 

       Керуючись підпунктом 4 пункту «б» частини 1 статті 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21.05.1997 р. №280/97-ВР, зі змінами та доповненнями, статтями 31, 71, 242 Цивільного кодексу України від 16.01.2003 р. № 435, статтею 177 Сімейного кодексу України від 10.01.2002 р. № 2947-ІІІ, статті 12 Закону України «Про основи соціального захисту бездомних осіб і безпритульних дітей» від 02.06.2005 р. № 2623/IV, частиною 3 статті 17 Закону України «Про охорону дитинства» від 26.04.2001 р. № 2402/ІІІ, розглянувши заяву гр. ХХХХХХХХХХ, гр. ХХХХХХХХ від ХХХХХХХХ року № ХХХХХХХХХХ про надання дозволу гр. ХХХХХХХХХХ, гр. ХХХХХХХХХ на укладення договору купівлі-продажу (продажу) частки квартири та на укладення договору дарування, та додані документи, пропозиції комісії з питань захисту прав дитини (протокол № Х від ХХХХХХХХХ р.), враховуючи інтереси дитини, виконавчий комітет міської ради

 

ВИРІШИВ:

1. Надати дозвіл гр. ХХХХХХХХХХХ, гр. ХХХХХХХХХХ, законним представникам дати згоду своїй неповнолітній доньці ХХХХХХХХХХ, ХХХХХХХХХ р.н., укласти у нотаріуса договір купівлі-продажу (продажу) належної їй на праві власності ¼ (однієї четвертої) частки квартири, яка розташована за адресою: Миколаївська область, Первомайський район, місто Первомайськ, вул. ХХХХХХХХХХХХ, будинок Х, квартира Х, з правом самостійно визначати умови цього договору.  

2. Дозволити ХХХХХХХХХ та ХХХХХХХХХХХХ, законним представникам неповнолітньої ХХХХХХХХХ, ХХХХХХХХХХ р.н., дати їй дозвіл на укладення договору дарування за умовами якого вона прийме в дарунок від ХХХХХХХХХХХ ½ (одну другу) частку квартири, яка розташована за адресою: вул. ХХХХХХХХХ, будинок Х, квартира Х.

3. Попередити законних представників дитини про відповідальність за порушення чинного законодавства щодо захисту житлових та майнових  прав неповнолітньої.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Володимира РЯБЧЕНКА.

 

Міський голова                                                                           Олег ДЕМЧЕНКО 


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024