НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень міської ради


від 2024-04-08
Про передачу управлінню освіти Первомайської міської ради в оперативне управління нежитлову будівлю Первомайської гімназії № 2

ПРОЄКТ

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
Миколаївської      області
______________ сесія                        _____________ скликання

РІШЕННЯ

від   ______________   № ______                                  

           

Про передачу управлінню освіти
Первомайської міської ради в
оперативне управління нежитлову
будівлю Первомайської гімназії № 2

 

 

       Керуючись пунктом 31 частини 1 статті 26 та статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21.05.1997  року № 280/97-ВР, зі змінами та доповненнями, статтями 24, 137 Господарського кодексу України від 08.03.2024 року № 436-IV, зі змінами та доповненнями, з метою приведення документації до відповідності та передачі управлінню освіти Первомайської міської ради в оперативне управління нежитлову будівлю Первомайської гімназії № 2 міська рада

 

ВИРІШИЛА:

1. Передати управлінню освіти Первомайської міської ради в оперативне управління нежитлову будівлю Первомайської гімназії № 2, балансовою вартістю 1582280,00 гривні, що знаходиться за адресою: місто Первомайськ, вулиця Варварівська, будинок 19.

2. Управлінню освіти Первомайської міської ради здійснити реєстрацію речового права на нежитлову будівлю згідно з пунктом 1 цього рішення у суб’єкта державної реєстрації речових прав.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань охорони здоров’я, освіти, науки, культури, молоді, спорту та туризму, соціального захисту, мови, прав національних меншин, гендерної рівності, материнства та дитинства.

 

Міський голова                                                                           Олег ДЕМЧЕНКО

 

Ганна Оленська  7 54 16


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024