НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень міської ради


від 2024-04-08
Про внесення змін до штатного розпису господарчої групи управління освіти Первомайської міської ради Миколаївської області

ПРОЄКТ

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
Миколаївської      області
______________ сесія                        _____________ скликання

РІШЕННЯ

від  __________  № ______                               

 

Про внесення змін до штатного розпису
господарчої групи управління освіти
Первомайської міської ради
Миколаївської області

 

        Відповідно до статті 25 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21.05.1997 року № 280/97-ВР, зі змінами та доповненнями, підпункту 2 пункту 1, пункту 3 статті 11 Закону України «Про публічні закупівлі» від 25.12.2015 року № 922-VІІІ, зі змінами та доповненнями, пункту 1.4. розділу І Положення про управління освіти Первомайської міської ради Миколаївської області, затвердженого рішенням міської ради від 25.05.2023 року № 34, зі змінами, у зв’язку із збільшенням обсягу закупівлі товарів, робіт і послуг, міська рада

 

ВИРІШИЛА:

1. Увести 1 штатну одиницю фахівця з публічних закупівель у штатний розпис господарчої групи управління освіти Первомайської міської ради Миколаївської області з 01.06.2024 року в межах асигнувань, передбачених кошторисом на 2024 рік.

2. Начальнику фінансового управління міської ради (ШУГУРОВ) здійснювати видатки на утримання господарчої групи управління освіти Первомайської міської ради в межах асигнувань, передбачених кошторисом на 2024 рік.

3. Відповідальність за виконання рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Володимира РЯБЧЕНКА.

4. Контроль за виконанням  рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань охорони здоров’я, освіти, науки, культури, молоді, спорту та туризму, соціального захисту, мови, прав національних меншин, гендерної рівності, материнства та дитинства.

 

Міський голова                                                                          Олег ДЕМЧЕНКО

Лариса Розмаїта, 7 54 16


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024