НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень міської ради


від 2024-04-17
Про перейменування провулка Карла Брюллова в місті Первомайську на провулок Олексія Соколовського

ПРОЄКТ

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
Миколаївської      області
______________ сесія                        _____________ скликання

РІШЕННЯ

від _________ № _____  
         м. Первомайськ

 

Про перейменування провулка
Карла Брюллова  в місті
Первомайську на провулок

Олексія Соколовського

 

        Відповідно до пункту 41 частини 1 статті 26 та пункту 1 статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21.05.1997 року  № 280/97-ВР зі змінами та доповненнями, пункту 7 частини 1 статті 8 Закону України «Про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій» від 24.05.2012 року № 4865-VI зі змінами та доповненнями, Положення про порядок присвоєння (перейменування) юридичним особам, майно яких перебуває у власності територіальної громади, об’єктам топоніміки, розташованих на території Первомайської  міської територіальної громади, імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій, затвердженого  рішенням міської ради від 28.07.2022 року № 6, на підставі заяв Надії Соколовської та Миколи Соколовського від 24.01.2024 року № КО-35-24-ОП та колективного звернення жителів  міста Первомайська  від 04.12.2023 року № КО-946-23 щодо перейменування  провулка Карла Брюллова  в м. Первомайську на честь  військовослужбовця Олексія Соколовського, враховуючи засідання постійно діючої комісії з питань найменування та перейменування об’єктів топоніміки при виконавчому комітеті Первомайської міської ради (протокол  від 05.05.2023 року № 2-Т), міська рада

 

ВИРІШИЛА:

1. Перейменувати провулок  Карла Брюллова  в місті Первомайську на провулок Олексія Соколовського.

2. Відділу інформаційних технологій та комп’ютерно-технічного забезпечення апарату виконавчого комітету міської ради та відділу прес-служби апарату виконавчого комітету міської ради опублікувати на офіційному сайті Первомайської міської ради та у соціальній мережі «Фейсбук» інформацію щодо перейменування провулка Карла Брюллова в    м. Первомайську на провулок Олексія Соколовського.

3. Відділу містобудування та архітектури виконавчого комітету міської ради надіслати це рішення Державному підприємству «Національні інформаційні системи» Міністерства юстиції України для внесення відповідних змін до реєстрів Міністерства юстиції України.

4. Відповідальність за виконання рішення покласти на першого заступника міського голови.

5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань етики, регламенту, законності, запобігання корупції та врегулювання конфлікту інтересів, міжнародного співробітництва, взаємодії з органами державної влади та місцевого самоврядування, інформаційної і регуляторної політики та розвитку територій громади.

 

Міський голова                                                                         Олег ДЕМЧЕНКО

 

Андрій БАЛАНЮК

7-53-97


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024