НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень міської ради


від 2024-04-18
Про безоплатне прийняття до комунальної власності Первомайської міської територіальної громади майна в рамках Проєкту МОМ:DP.2669

ПРОЄКТ

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
Миколаївської      області
______________ сесія                        _____________ скликання

РІШЕННЯ

від ________________ №_____       
      м. Первомайськ

 

Про безоплатне прийняття до комунальної власності
Первомайської міської територіальної
громади майна в рамках Проєкту МОМ:DP.2669

 

        Відповідно  до   статті  25,   60  Закону   України  від  21.05.1997  року  № 280/97-ВР  зі змінами та доповненнями «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України від 16.04.2022 року № 2173-ХІ зі змінами та доповненнями «Про благодійну діяльність та благодійні організації», Закону України від 22.10.1999 року № 1192-ХІV зі змінами та доповненнями «Про гуманітарну допомогу», керуючись Законом України від 03.03.1998 року № 147/98-ВР «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності» та з метою врегулювання майнових правовідносин на майно, що передається, Первомайська міська рада

 

ВИРІШИЛА:

1. Прийняти безоплатно до комунальної власності Первомайської міської територіальної громади майно, отримане від Міжнародної організації з міграції, яка входить до системи ООН, Представництво в Україні, в рамках Проєкту МОМ:DP.2669 за переліком, зазначеним у додатку до рішення, що додається.

2. Майно, зазначене у додатку до цього рішення, безоплатно передати на баланс управління комунальної власності та земельних відносин Первомайської міської ради на праві оперативного управління.

3. Управлінню комунальної власності та земельних відносин Первомайської міської ради забезпечити повне та своєчасне відображення в бухгалтерському обліку надходження майна відповідно до Закону України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні».

 

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань етики, регламенту, законності, запобігання корупції та врегулювання конфлікту інтересів, міжнародного співробітництва, взаємодії з органами державної влади та місцевого самоврядування, інформаційної і регуляторної політики та розвитку територій громади.
 

Міський голова                                                                         Олег ДЕМЧЕНКО


Людмила ПЕТРУЩАК 7 53 97


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024