НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень виконкому


від 2024-04-23
Про відзначення Дня захисту дітей в Первомайській міській територіальній громаді

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

від___________________№___________
           м. Первомайськ

Про відзначення Дня захисту дітей в
Первомайській міській територіальній громаді

 

        Відповідно до підпункту 7 пункту «а» статті 32, підпункту 3 пункту «б» частини 1 статті 38  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Указу Президента України від 30 травня 1998 року №568/98  «Про день захисту дітей», враховуючи Указ Президента України від 24.02.2022 року №64/2022 «Про введення воєнного стану в Україні» (зі змінами), з метою сприяння творчому саморозвитку, самореалізації та підтримки обдарованих дітей, створення умов для їх інтелектуального, духовного, культурного і фізичного розвитку, виконавчий комітет міської ради

 

ВИРІШИВ:

1. Затвердити Програму проведення заходів, присвячених  Дню захисту дітей в Первомайській міській територіальній громаді (Додаток 1).

2. Затвердити План підготовки проведення заходів, присвячених  Дню захисту дітей в Первомайській міській територіальній громаді (Додаток 2).

3. Фінансовому управлінню міської ради (ШУГУРОВ) профінансувати управління культури, національностей, релігій, молоді та спорту міської ради за рахунок коштів, передбачених в місцевому бюджеті на Програму  «Наша громада: її події, свята, трудові будні»,  згідно з кошторисом витрат на підготовку та проведення заходів, присвячених Дню захисту дітей в Первомайській міській територіальній громаді (Додаток 3).

4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Володимира РЯБЧЕНКА.

 

Міський голова                                                                            Олег ДЕМЧЕНКО


Додатки


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024