НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти регуляторних актів


від 2024-05-10
Про скасування регуляторного акту - рішення виконавчого комітету Первомайської міської ради від 08.02.2013 року № 38 «Про затвердження Положення про порядок погодження режиму роботи об’єктів торгівлі, ресторанного господарства, побутового обслуговування та іншого призначення на території м. Первомайськ»

 

ПРОЄКТ

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
Миколаївської      області
______________ сесія                        _____________ скликання

РІШЕННЯ

 

від                         року        
      м. Первомайськ

                                                           

Про скасування регуляторного акту -
рішення виконавчого комітету  
Первомайської міської ради
від 08.02.2013 року № 38 «Про затвердження
Положення про порядок погодження
режиму роботи об’єктів торгівлі,
ресторанного господарства,
побутового обслуговування та іншого
призначення на території м. Первомайськ »

 

            Керуючись статтею 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21.05.1997 року № 280/97 ВР (зі змінами та доповненнями), статтею 11 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» від 11.09.2003 року № 1160-IV (зі змінами та доповненнями), пунктом 4 Постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження Правил побутового обслуговування населення» від 16.06.2023 року № 614 та у зв’язку із невідповідністю вимогам чинного законодавства України Положення про порядок погодження режиму роботи об’єктів торгівлі, ресторанного господарства, побутового обслуговування та іншого призначення на території м. Первомайськ, затвердженого рішенням виконавчого комітету Первомайської міської ради від 08.02.2013 року № 38, міська рада

 

ВИРІШИЛА:

            1. Скасувати регуляторний акт - рішення виконавчого комітету Первомайської міської ради від 08.02.2013 року № 38 «Про затвердження Положення про порядок погодження режиму роботи об’єктів торгівлі, ресторанного господарства, побутового обслуговування та іншого призначення на території м. Первомайськ».

            2. Управлінню економіки апарату виконавчого комітету міської ради направити копію цього рішення до Державної регуляторної служби України у встановлений законодавством термін.

            3. Відділу інформаційних технологій та комп'ютерно-технічного забезпечення  апарату виконавчого комітету міської ради забезпечити оприлюднення цього рішення на офіційному сайті Первомайської міської ради http://www.pervomaisk.mk.ua/.    

            4. Контроль за  виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань етики, регламенту, законності, запобігання корупції та врегулювання конфлікту інтересів, міжнародного співробітництва, взаємодії з органами державної влади та місцевого самоврядування, інформаційної і регуляторної політики та розвитку територій громади.

 

Міський голова                                                                               Олег ДЕМЧЕНКО

 

Тетяна ЗАРИЦЬКА

7 51 88


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024