НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень міської ради


від 2024-05-20
Про уповноваження міського голови на підписання Меморандуму про співпрацю між редакцією інтернет-видання Гард.City в особі Громадської організації «Агенція розвитку локальних медіа «АБО» та Первомайською міською радою

ПРОЄКТ

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
Миколаївської      області
______________ сесія                        _____________ скликання

РІШЕННЯ

від                       №      
м. Первомайськ

Про уповноваження міського голови
на підписання Меморандуму про
співпрацю між редакцією інтернет-видання

Гард.City в особі Громадської організації
«Агенція розвитку локальних медіа «АБО»
та Первомайською міською радою

        Відповідно до статті 25 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21 травня 1997 року № 280/97-ВР зі змінами та доповненнями, з метою налагодження комунікації жителів громади з органами місцевої влади, сприяння висвітленню суспільно важливої інформації міська рада


 ВИРІШИЛА:

1. Затвердити Меморандум про співпрацю між редакцією інтернет-видання Гард.City в особі Громадської організації «Агенція розвитку локальних медіа «АБО» та Первомайською міською радою, що додається.

2. Уповноважити міського голову Первомайської міської територіальної громади Олега ДЕМЧЕНКА на підписання Меморандуму про співпрацю між редакцією інтернет-видання Гард.City в особі Громадської організації «Агенція розвитку локальних медіа «АБО».

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань етики, регламенту, законності, запобігання корупції та врегулювання конфлікту інтересів, міжнародного співробітництва, взаємодії з органами державної влади та місцевого самоврядування, інформаційної і регуляторної політики та розвитку територій громади.

 

Міський голова                                                                       Олег ДЕМЧЕНКО

 

Марина ВАЛЮКОВА
Тел: 7-52-86


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024