НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень виконкому


від 2024-05-23
Про внесення змін до рішення виконавчого комітету міської ради від 10.09.2021 року №408 «Про затвердження Положення про почесну відзнаку Первомайського міського голови «За заслуги перед містом»»

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

від __________  № ___
      м. Первомайськ

 

Про внесення змін до рішення виконавчого комітету міської ради від 10.09.2021 року №408 «Про затвердження Положення про почесну відзнаку Первомайського міського голови «За заслуги перед містом»»

 

 

         Відповідно до статей 39, 40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21.05.1997 року № 280/97-ВР, зі змінами та доповненнями, з метою вшанування бойових подвигів Героїв України, виховання підростаючого покоління на кращих зразках служіння своєму народу, вірності України, виконавчий комітет міської ради

 

ВИРІШИВ: 

1. Внести зміни до підпункту 3.2 пункту 3 рішення виконавчого комітету міської ради від 10.09.2021 року № 408 «Про затвердження Положення про почесну відзнаку Первомайського міського голови «За заслуги перед містом»», виклавши його в новій редакції, а саме:

«3.2. Опис посвідчення до нагрудного знака «За заслуги перед містом»:

бланк посвідчення до нагрудного знака «За заслуги перед містом» представляє собою двосторінкову книжечку з картону, що складається навпіл і обтягнута штучною шкірою синього кольору. На лицьовій стороні обкладинки, по центру, розміщено зображення Малого Герба України і нижче розміщується надпис «ПОСВІДЧЕННЯ». Зображення Малого Герба України та надпис на обкладинці виконуються тисненням з позолотою.

На внутрішній стороні посвідчення розміщується з лівої сторони кольорове зображення нагрудного знаку «За заслуги перед містом», а з правої сторони  посередині надпис "ПОЧЕСНОЮ ВІДЗНАКОЮ "ЗА ЗАСЛУГИ ПЕРЕД МІСТОМ" НАГОРОДЖУЄТЬСЯ, нижче розміщено три рядки для запису прізвища, імені та по-батькові нагородженої особи. Потім в два рядки по центру розміщено надпис «За вагомий внесок у соціально-економічний, культурний розвиток міста та громадсько-патріотичне виховання». Нижче підпис міського голови, дата видачі посвідчення та печатка виконавчого комітету Первомайської міської ради».

2. Контроль за виконанням рішення покласти на керуючого справами виконавчого комітету міської ради Тетяну ДАНИЛЬЧЕНКО.

 

Міський голова                                                                           Олег ДЕМЧЕНКО


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024