НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень міської ради


від 2024-06-14
Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в постійне користування

ПРОЄКТ

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
Миколаївської      області
______________ сесія                        _____________ скликання

РІШЕННЯ

___.___.2024 року № ___
     м. Первомайськ

                                                                                                                                                                                                                                     

Про надання дозволу на розроблення
проектів землеустрою щодо відведення
земельних ділянок в постійне користування

 

            Відповідно до пункту 34 частини 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21.05.1997 року № 280/97-ВР, зі змінами та доповненнями, статей 12, 92, 123, 134 Земельного кодексу України  від 25.10.2001 року № 2768-ІІІ, зі змінами та доповненнями, статті 50 Закону України «Про землеустрій» від 22.05.2003 року № 858-IV, зі змінами та доповненнями, розглянувши заяви КП Первомайської міської ради «Первомайське управління водопровідно-каналізаційного господарства» від 12.06.2024 року № 450 та № 451 щодо надання дозволу на складання проектів землеустрою щодо відведення в постійне користування земельних ділянок, міська рада

 

В И Р І Ш И Л А :

1. Надати дозвіл юридичній особі Комунальне підприємство Первомайської міської ради «Первомайське управління водопровідно-каналізаційного господарства» на розроблення проектів землеустрою щодо відведення в постійне користування земельних ділянок:

1.1. орієнтовною площею 0,0214 га для розміщення та експлуатації насосної станції каналізації по вул. Михайла Грушевського, 24,  м. Первомайськ, Миколаївська область;

1.2. орієнтовною площею 0,0825 га для розміщення та експлуатації артсвердловини № 1757 по вул. Пригородна, м. Первомайськ, Миколаївська область.

2.  Юридичній особі Комунальне підприємство Первомайської міської ради «Первомайське управління водопровідно-каналізаційного господарства»:

2.1.  Замовити  проекти землеустрою щодо відведення земельних ділянок в постійне користування у суб’єкта господарювання, який є розробником документації із землеустрою, відповідно до вимог частини другої статті 26 Закону України «Про землеустрій».

2.2. Розроблені проекти землеустрою щодо відведення земельних ділянок  подати на розгляд та затвердження до Первомайської міської ради, відповідно до вимог чинного законодавства.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури, кадастру, власності, приватизації, земельних відносин та планування територій.

 

Міський голова                                                                               Олег ДЕМЧЕНКО

 

Наталя Чемерис 7 52 99


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024