НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень міської ради


від 2018-11-20
Про створення Комунального підприємства Первомайської міської ради «Первомайськводоканал»

ПЕРВОМАЙСЬКА  МІСЬКА  РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ   ОБЛАСТІ
____  сесія   _____  скликання

РІШЕННЯ

від                 2018 р.    

Про створення комунального підприємства
Первомайської міської ради
«Первомайськводоканал»

З метою реформування житлово-комунального господарства міста, максимального забезпечення ефективного використання, утримання, розвитку технічних засобів організації і регулювання процесу надання послуг з водопостачання та водовідведення, подальшого безперебійного та безаварійного забезпечення населення водою, прийому та очистки каналізаційних вод, утримання у справному стані водопровідних каналізаційних мереж та очисних споруд в м. Первомайську, створення належних умов для їх подальшого розвитку та єдиної системи водопостачання та водовідведення, керуючись статтею 78 Господарського Кодексу України, статтями 17, 25, пунктом 30 частини 1, статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

ВИРІШИЛА :

1. Створити комунальне підприємство Первомайської міської ради «Первомайськводоканал».

2. Затвердити Статут комунального підприємства Первомайської міської ради «Первомайськводоканал», що додається.

3. Визначити Статутний капітал комунального підприємства Первомайської міської ради «Первомайськводоканал» у розмірі 200,0 (двісті) тис. грн.

4. Фінансовому управлінню  міської ради (Шугуров) визначити в установленому чинним законодавством порядку джерело фінансування коштів для внеску до статутного фонду цього підприємства.

5. Міському голові Дромашко Л.Г. визначити кандидатуру керівника комунального підприємства Первомайської міської ради «Первомайськводоканал» та укласти з ним контракт.

6. Доручити призначеному керівнику комунального підприємства Первомайської міської ради «Первомайськводоканал»:

6.1. Провести державну реєстрацію комунального підприємства Первомайської міської ради «Первомайськводоканал» до 01.02.2019 року.

6.2. Організувати роботу:

6.2.1. по отриманню комунальним підприємством «Первомайськводоканал» дозволів та ліцензій щодо здійснення діяльності з надання послуг з централізованого водопостачання, водовідведення згідно з чинним законодавством;

6.2.2. щодо розробки структури та штатного розпису  комунального підприємства «Первомайськводоканал» .

7. Комунальному підприємству Первомайської міської ради «Первомайський міський водоканал» (Малішевський) підготувати та подати на затвердження міської ради перелік основних засобів, що використовуються у виробництві послуг водопостачання та водовідведення для подальшої передачі комунальному підприємству «Первомайськводоканал» до 01.04.2019 року.

8. Дозволити  комунальному підприємству Первомайської міської ради «Первомайськводоканал» використовувати  тарифи на послуги з водопостачання та водовідведення для всіх споживачів м. Первомайська, які діють на комунальному підприємстві «Первомайський міський водоканал».

9. Відповідальність за виконання даного рішення покласти на першого заступника міського голови.

10. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань планування, бюджету, фінансів, приватизації, економічної політики, розвитку підприємництва, транспорту та зв’язку та на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, благоустрою, інженерної інфраструктури міста, охорони навколишнього середовища та комунальної власності.

Міський голова                                                                                                               Л.Г. Дромашко

Бистроумова
4 31 18

 


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024