НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
Проекти рішень виконкому
№ _ від 2020-02-03
Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 10.01.2020 року № 10 «Про відзначення в місті Первомайську Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 31-ї річниці виведення військ колишнього Союзу РСР з Афганістану»

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ
 РІШЕННЯ
 

від_________________№_______
м.Первомайськ

Про внесення змін до рішення виконавчого
комітету  від 10.01.2020 року № 10
«Про відзначення в місті Первомайську
Дня вшанування учасників бойових дій
на території інших держав та 31-ї річниці
виведення військ колишнього Союзу РСР
з Афганістану»

Відповідно до статті 40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою відзначення Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав, виконавчий комітет міської ради

 

ВИРІШИВ :

 

1. Внести зміни в додаток 2 (Кошторис витрат, з підготовки та відзначення в м.Первомайську Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 31-ї річниці виведення військ колишнього Союзу РСР з Афганістану) рішення виконавчого комітету міської ради від 10.01.2020 року №10 «Про відзначення в місті Первомайську Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 31-ї річниці виведення військ колишнього Союзу РСР з Афганістану», виклавши його в новій редакції (додаток).  

          

2. Фінансовому управлінню міської ради (Шугуров) профінансувати управління соціального захисту населення  міської ради з програми «Наше місто: його події, свята, трудові будні», згідно з кошторисом витрат, пов’язаних з підготовкою та проведенням заходів.

 

3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови, начальника управління соціального захисту населення міської ради Ольгу КОЛЕСНІЧЕНКО. 

 

Міський голова                                                                  Людмила ДРОМАШКО


Постійна адреса сторінки: http://akts.pervomaisk.mk.ua/showdoc/11341/