НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень виконкому


від 2020-02-03
Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 10.01.2020 року № 10 «Про відзначення в місті Первомайську Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 31-ї річниці виведення військ колишнього Союзу РСР з Афганістану»

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ
 РІШЕННЯ
 

від_________________№_______
м.Первомайськ

Про внесення змін до рішення виконавчого
комітету  від 10.01.2020 року № 10
«Про відзначення в місті Первомайську
Дня вшанування учасників бойових дій
на території інших держав та 31-ї річниці
виведення військ колишнього Союзу РСР
з Афганістану»

Відповідно до статті 40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою відзначення Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав, виконавчий комітет міської ради

 

ВИРІШИВ :

 

1. Внести зміни в додаток 2 (Кошторис витрат, з підготовки та відзначення в м.Первомайську Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 31-ї річниці виведення військ колишнього Союзу РСР з Афганістану) рішення виконавчого комітету міської ради від 10.01.2020 року №10 «Про відзначення в місті Первомайську Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 31-ї річниці виведення військ колишнього Союзу РСР з Афганістану», виклавши його в новій редакції (додаток).  

          

2. Фінансовому управлінню міської ради (Шугуров) профінансувати управління соціального захисту населення  міської ради з програми «Наше місто: його події, свята, трудові будні», згідно з кошторисом витрат, пов’язаних з підготовкою та проведенням заходів.

 

3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови, начальника управління соціального захисту населення міської ради Ольгу КОЛЕСНІЧЕНКО. 

 

Міський голова                                                                  Людмила ДРОМАШКО


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024