НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
Проекти рішень виконкому
№ _ від 2020-09-30
Про затвердження Детального плану території в межах вулиць Київська, Автодорівська та Олександра Герцена в м. Первомайськ Миколаївської області

ПЕРВОМАЙСЬКА  МІСЬКА  РАДА
Миколаївська область
ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

від  ________________  №_______
м.Первомайськ

Про затвердження Детального плану
території в межах вулиць Київська,
Автодорівська та Олександра Герцена
в м. Первомайськ Миколаївської області
 

         Відповідно до підпункту 6 пункту «а»  частини 1 статті 31 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», частини 8 статті 19 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», рішення Первомайської міської ради від 28.11.2019року № 32  «Про розроблення Детального плану території в межах вулиць Київська, Автодорівська та Олександра Герцена в м. Первомайськ Миколаївської області», враховуючи протокол громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення  містобудівної документації від 22.09.2020р., виконавчий комітет  міської  ради          

В И Р І Ш И В: 

1. Затвердити Детальний план території в межах вулиць Київська, Автодорівська та Олександра Герцена в м. Первомайськ Миколаївської області (додається).

2. Начальнику управління містобудування, архітектури, комунальної власності та земельних питань міської ради Олегу ГРИНЧАКУ забезпечити оприлюднення детального плану протягом 10 днів з дня прийняття рішення.

3. Контроль за виконанням  рішення покласти на заступника міського голови по комунальній власності, земельних відносинах та архітектурних питаннях Світлану СВІДЕРКО.

Міський голова                                                                 Людмила ДРОМАШКО


Постійна адреса сторінки: http://akts.pervomaisk.mk.ua/showdoc/13192/