НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень виконкому


від 2020-09-30
Про затвердження Детального плану території в межах вулиць Київська, Автодорівська та Олександра Герцена в м. Первомайськ Миколаївської області

ПЕРВОМАЙСЬКА  МІСЬКА  РАДА
Миколаївська область
ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

від  ________________  №_______
м.Первомайськ

Про затвердження Детального плану
території в межах вулиць Київська,
Автодорівська та Олександра Герцена
в м. Первомайськ Миколаївської області
 

         Відповідно до підпункту 6 пункту «а»  частини 1 статті 31 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», частини 8 статті 19 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», рішення Первомайської міської ради від 28.11.2019року № 32  «Про розроблення Детального плану території в межах вулиць Київська, Автодорівська та Олександра Герцена в м. Первомайськ Миколаївської області», враховуючи протокол громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення  містобудівної документації від 22.09.2020р., виконавчий комітет  міської  ради          

В И Р І Ш И В: 

1. Затвердити Детальний план території в межах вулиць Київська, Автодорівська та Олександра Герцена в м. Первомайськ Миколаївської області (додається).

2. Начальнику управління містобудування, архітектури, комунальної власності та земельних питань міської ради Олегу ГРИНЧАКУ забезпечити оприлюднення детального плану протягом 10 днів з дня прийняття рішення.

3. Контроль за виконанням  рішення покласти на заступника міського голови по комунальній власності, земельних відносинах та архітектурних питаннях Світлану СВІДЕРКО.

Міський голова                                                                 Людмила ДРОМАШКО


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024