НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень виконкому


від 2019-09-10
Про роботу Центру надання адміністративних послуг апарату виконавчого комітету міської ради за 6 місяців 2019 року

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

від                               № ___
              м. Первомайськ

 

Про роботу Центру надання
адміністративних послуг
апарату виконавчого комітету
міської ради за 6 місяців 2019 року

 

Відповідно до підпункту 4 пункту «б» статті 27 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про адміністративні послуги», Закону України «Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності», заслухавши інформацію про роботу Центру надання адміністративних послуг апарату виконавчого комітету міської ради за 6 місяців 2019 року виконавчий комітет міської ради

 

    ВИРІШИВ:

1. Інформацію про роботу Центру надання адміністративних послуг апарату виконавчого комітету міської ради (далі - ЦНАП) за 6 місяців 2019 року взяти до відома (Додаток 1).

2. Керівникам виконавчих органів Первомайської міської ради рекомендувати розглянути можливість забезпечення перегляду та розширення Переліку адміністративних послуг, що надаються через ЦНАП.

3. Начальнику ЦНАП Тяпушкіну О.М. за результатами перегляду та уточнення Переліку адміністративних послуг, що надаються через ЦНАП, підготувати відповідний проект рішення міської ради для винесення на чергову сесію міської ради.

4. Визнати таким, що втратило чинність рішення виконкому від 12.03.2019р. №80 «Про роботу Центру надання адміністративних послуг апарату виконавчого комітету міської ради за 2018 рік».

5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на міського голову Дромашко Л.Г.

 

    Міський голова                                                          Л.Г. Дромашко

 


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024