НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти регуляторних актів


від 2021-03-02
Про затвердження Правил утримання домашніх тварин на території Первомайської міської територіальної громади

ПЕРВОМАЙСЬКА  МІСЬКА  РАДА
Миколаївської області

РІШЕННЯ
__________сесія  _________скликання

 

від  _________  № _________
м. Первомайськ

Про затвердження
Правил утримання домашніх тварин на території
Первомайської міської територіальної громади

Керуючись пунктом 44 частини першої статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», частиною другою статті 9 Закону України «Про захист тварин від жорстокого поводження», статтею 30 Закону України «Про благоустрій населених пунктів», Наказом Міністерства охорони навколишнього природного середовища України від 02 червня 2009 року № 264 «Про затвердження Методичних рекомендацій і розроблення правил утримання домашніх тварин у населених пунктах» та на виконання Закону України «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення», з метою забезпечення гуманного ставлення до тварин, санітарного, епідемічного та епізоотичного благополуччя, міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити Правила утримання домашніх тварин на території Первомайської міської територіальної громади (далі-Правила), що додаються.

2. Визнати такими, що втратили чинність та скасувати рішення міської ради від 29 січня 2014 року № 14 «Про затвердження Правил поводження з домашніми тваринами в м. Первомайську».

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань житлово–комунального господарства, транспорту, надрокористування, екології, охорони навколишнього середовища, взаємодії з органами самоорганізації населення, енергозбереження та благоустрою. 

Міський голова                                                                                                                           Олег ДЕМЧЕНКО

 

А Н А Л І З регуляторного впливу
Базове відстеження


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024